Over ons

Aloha is een strandpaviljoen aan de Noordpier, waarvan het restaurant het hele jaar geopend is. Op de achtergrond de hoogovens van Tata Steel en vlak aan het Noordzeekanaal. Met de beste golven van Nederland is dit de plek voor golfsurfers, windsurfsers en kiters. Op het superbrede strand is er altijd actie. En zelf organiseert Aloha ook graag leuke dingen. Hou de agenda en facebookpagina in de gaten voor onze evenementen.

 

 

 

 

Ook in 2022 kun je weer een bijdrage leveren aan een schoon strand. Haal een juttas van de Grondstofjutters op bij ons of bij een van de andere deelnemende strandpaviljoens. Tijdens je strandwandeling kun je dan meteen het strand opruimen! Bij inlevering van een volle tas, krijg je een drankje of een ijsje als bedankje. Wil je weten welke strandpaviljoens allemaal meedoen met deze actie, kijk dan op de website van de Grondstofjutters.

 

 

Samen met Do en Tessel van Gebrouwen door vrouwen en Zee Boerderij IJmond ontwikkelde Aloha een nieuw bier: Zonnig Zeewit. Wil je van begin tot eind weten hoe dit bier is ontstaan, gebrouwen en wie er allemaal bij dit bier betrokken zijn? Kijk dan de vlog op het YouTube kanaal van Gebrouwen door Vrouwen!

 

 

 

Kijk Aloha shinen in het promo-filmpje van .IJmuiden!
Citymarketing voor de gemeente Velsen, waar de noordpier onderdeel van is.

 

 

Onze vrienden van YAYA Kombucha waren te zien bij De Keuringsdienst van Waarde:

 

Aloha's favourites

Aloha's favourites
Aloha's favourites
Aloha's favourites
Aloha's favourites

Aloha in de media

Aloha shop

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!