Openingstijden vanaf 1 juni

Aloha open!

Goed nieuws! Het heeft even geduurd, maar vanaf vandaag 1 juni is Aloha weer open.
Wij zijn ontzettend blij dat we je dan weer kunnen helpen en we kunnen niet wachten om jullie te ontvangen!

Je kunt nu een tafel reserveren via ons nieuwe reserveringssysteem, maar je mag natuurlijk ook spontaan langskomen. We kunnen dan alleen niet garanderen dat we een plek voor je hebben op ons terras of binnen. Ben je met maximaal 2 personen of vorm je een huishouden reserveer dan online. Ben je dat niet bel dan 0251 374130 of mail info@alohabeach.nl

Houd er rekening mee dat als je buiten hebt gereserveerd, de kans groot is dat we bij slecht weer geen plek binnen voor je hebben.

Natuurlijk zijn we, voor de gezondheid van zowel onze medewerkers als onze gasten, constant bezig om Aloha zo veilig mogelijk te houden. Daardoor werken we met een tijdslot, een aangepast menu, en bestel je via een QR-code met je telefoon. Dan kun je lekker blijven zitten, maar wel genieten van het zonnetje én lekker eten en drinken!

 

Mocht er geen plek zijn op ons terras of binnen, dan is take away mogelijk zodat je toch kan genieten van Aloha op het strand

 

Tot snel bij Aloha!

 

Liefs,

 

Team Aloha

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!