Food & drinks

Benieuwd naar de dranken en gerechten die wij serveren? In onze menukaart vind je álles wat wij serveren, niet meer en niet minder. Klik op de menukaart hieronder om onze volledige menukaart te zien! Klik hier om onze menukaart in onze online bestelomgeving te zien, waarin je ook alle ingrediënten en allergenen kunt vinden!

Bekijk de menukaart in PDF

Menukaart | vrijdag, zaterdag & zondag

Bekijk de menukaart in PDF

Menukaart | woensdag & donderdag

Eten aan Zee

Eten (ontbijt, lunch en diner) aan Zee kan bij Aloha heel goed. We hebben een kaart die elk half jaar wijzigt, waarbij tropische invloeden van over de hele wereld zijn te proeven. Eten aan zee wordt zo een heerlijke ervaring met de sfeer van vakantie en ontspanning. Kom snel eens langs om dit te ervaren en geniet van eten aan zee bij Aloha.

Lees meer

Eten aan zee bij een relaxte strandtent

Het hele jaar geopend, een fijn interieur met open haard, warme kleuren & gezellig veel groen, een mooie kaart die elk half jaar wisselt, goede en vriendelijke bediening én hele leuke gasten. Dat maakt dat je bij Aloha het meest relaxte kan eten aan zee. De sfeer in dit strandpaviljoen is mede door de surfers uniek en authentiek en dat trekt ook andere leuke mensen aan. Heb je zin in eten in een laid-back sfeer, kom dan naar Aloha in Wijk aan Zee!

Lunch en diner aan zee

Deze strandtent is het hele jaar geopend en dat betekent in de winter dat we maandag tot en met donderdag alleen ontbijt en lunch serveren aan zee, vrijdag tot en met zondag kun je bij Aloha in Wijk aan Zee ook terecht voor het diner aan zee. In de zomer is Aloha zeven dagen voor het diner geopend! Onze menukaarten wisselen elk zomer & winter en onze chefs halen hun inspiratie overal ter wereld vandaan. Ons eten wordt met passie en liefde bereid en we werken zoveel mogelijk met duurzame producten. Daarom is ons biologische vlees, gevogelte van biologische boerenbedrijven en vis van het seizoen vrij van toegevoegde rommel. Hierdoor zijn onze gerechten uiterst vers, goed van smaak en van hoge kwaliteit. Ook houden we rekening met verschillende dieetwensen en allergieën. Onze menukaart heeft meerdere goede vegetarische en veganistische opties.

Professionele service

We streven bij Aloha naar een geweldige ervaring voor de klant, waarbij eten aan zee een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Onze bediening is professioneel, maar is niet stijf en tuttig en zal er alles aan doen om je op je gemak te laten doen voelen. Eten aan zee is bij Aloha dan ook meer dan alleen maar heerlijke gerechten met goede producten. Echte vriendelijkheid en aandacht vinden we erg belangrijk en maakt eten bij Aloha in Wijk aan Zee een echte belevenis.

Strandtent afhuren

HHeb je interesse in onze aparte zaal - de Maui - voor een vergadering, bedrijfsuitje aan het strand, bruiloft aan zee of strandfeest? Eten aan zee kan ook zeker in groepsverband. We hebben daar een aparte brochure voor, maar je kunt voor dit soort evenementen ook zelf suggesties doen voor de invulling van de catering. Wij denken met je mee en helpen je graag met de organisatie van het evenement. Neem via het contactformulier contact met ons op, de rest verzorgen wij!

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!