Vergaderen aan zee bij Aloha

Vergaderen aan zee, brainstormen of een ‘heidag’ houden. Het is het hele jaar door mogelijk Bij Aloha. In onze sfeervolle Maui zaal vergaderen jij en je gezelschap onder het genot van goede koffie, professionele service én een fantastische omgeving. Heb je interesse om met je gezelschap te vergaderen aan zee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.
INFORMATIE AANVRAGEN

 

 

Vergaderen in je eigen strandtent

Een vergadering, belangrijke bespreking of een brainstorm wil je houden in een rustige, ontspannen omgeving. De Maui zaal heeft een zonnige ligging met een uitgebreid uitzicht over het strand. De aparte ruimte is voorzien van een eigen bar en grote tafels waaraan ruim 50 mensen kunnen plaatsnemen. In deze ruimte kunt u ongestoord en in een ontspannen sfeer vergaderen aan zee.

 

 

Vergaderen aan zee met lunch

De vergaderingen bij Aloha zijn altijd voorzien van een drankservice, waarbij je gedurende de hele vergadering voorzien wordt van warme en koude dranken. We bieden je de beste koffie en thee, gekoeld water en frisdranken. Ook is het mogelijk om na of tijdens de vergadering te lunchen of borrelen met het gezelschap. Voor grote groepen boven de 25 man hebben we een speciaal lunchmenu samengesteld. Onze gerechten worden met liefde bereid en we werken zo veel mogelijk met duurzame producten. Daarom is ons biologische vlees, gevogelte en vis van biologische boerenbedrijven en vrij van toegevoegde rommel. Hierdoor zijn onze gerechten uiterst vers, goed van smaak en van hoge kwaliteit. Ook houden we rekening met verschillende dieetwensen en allergieën. Onze menukaart heeft meerdere goede vegetarische en veganistische opties.

 

 

BBQ-en aan zee

Wil je de vergadering aan zee afsluiten met een lekkere barbecue? Dit is bij ons ook mogelijk! De barbecue wordt volledig voor u verzorgd en is voorzien van heerlijke vlees- vis- en vegetarische gerechten. De barbecue is een geweldige afsluiting van de vergadering aan zee en zal een goede indruk maken op het gezelschap.

 

Faciliteiten

Heb je voor je vergadering, brainstorm of presentatie speciale faciliteiten nodig? Hierbij kunnen we je helpen. We bieden je alle faciliteiten zoals een beamer, scherm en een flip-over. Daarnaast is er bij Aloha ruim voldoende plek om te parkeren, en zijn onze parkeerfaciliteiten gratis.

 

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze aparte zaal voor uw vergadering, bespreken of een andere zakelijke bijeenkomst? Wij denken graag met u mee en helpen je graag met de organisatie van het evenement. Neem via het contactformulier contact met ons op, de rest verzorgen wij!

Vergaderen aan zee bij Aloha

100
150
50
96
Contact

Contactformulier

Evenementen formulier
reCAPTCHA

Ervaringen

Loes

“Aloha heeft een fijne vergaderruimte met veel daglicht! Ontspannen vergadert dus met een fantastisch uitzicht op het strand en de zee, goede koffie en uitstekende gastvrijheid! Als je zin hebt kan je natuurlijk altijd tussendoor een golfje meepakken. ;-) ”

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!