Trouwen op het strand

Eindelijk is het zover: de beste dag van je leven komt eraan! Wanneer je gaat trouwen, dan wil je natuurlijk alles perfect plannen voor die speciale dag. Het bezoeken van verschillende trouwlocaties, het proeven van de trouwtaart en het regelen van muziek hoort er allemaal bij. Voor een zeer romantische bruiloft kun je trouwen op het strand. Een bruiloft aan zee is erg populair en dat is ook helemaal terecht.  Onze Maui is een van de mooiste plekjes om aan het strand een onvergetelijke strand bruiloft te houden in Nederland.
INFORMATIE AANVRAGEN

 

Onvergetelijke sfeer van het strand

Het strand en de zee hebben een bepaalde aantrekkingskracht. De sfeer van een strand bruiloft is daardoor echt uniek en onvergetelijk. Wanneer je er namelijk voor kiest om te trouwen op het strand, dan kies je eigenlijk voor een ongedwongen, informele en romantische bruiloft. Je kunt bij ons trouwen in onze strandtent, maar het is ook erg bijzonder om te trouwen op het strand met een ondergaande zon op de achtergrond. Eventueel kan dit in een romantische bedoeïenentent of gewoon onder de blote hemel. Daarnaast is trouwen aan zee ideaal wanneer je gasten van diverse leeftijden uitnodigt. Zo kunnen de kinderen heerlijk spelen of even zwemmen. Kortom, trouwen op het strand is zeker een aanrader wanneer je een onvergetelijke, informele en romantische bruiloft wil. Maak je bovendien geen zorgen om het prijskaartje van trouwen op het strand. De kosten heb je altijd zelf in de hand.

 

Romantische strand bruiloft bij Aloha

Is het ook jouw droom om te trouwen op het strand? Wil je het ja-woord geven met jouw voeten in het zand, terwijl je uitkijkt op de zee? Organiseer dan een bruiloft aan zee bij Aloha. Onze Maui ligt perfect zodat je altijd kunt genieten van een geweldig uitzicht. Dat geldt zowel wanneer de ceremonie binnen als buiten plaatsvindt. Hierdoor zal het trouwen aan het strand gegarandeerd soepel en zorgeloos verlopen. Jij hoeft dan alleen nog maar te genieten van jouw speciale dag. Zo zorgeloos en prachtig kan trouwen aan zee verlopen. De prachtige ligging van onze Maui is echter niet de enige reden waarom trouwen op het strand bij Aloha een goed idee is.

 

Alles geregeld om te trouwen op het strand

Het organiseren van een strand bruiloft vergt een hoop tijd en moeite. Gelukkig hoef je alles niet in je eentje te regelen om stijlvol te trouwen op het strand. Aloha kan hier namelijk een handje bij helpen. Zo staat onze eventmanager vooraf al voor jullie klaar om over van alles meedenken. Hierdoor regelen wij de wensen van jullie speciale dag aan het strand tot in de puntjes. Dat is natuurlijk wel zo fijn wanneer je romantisch wil trouwen op het strand. Samen met de event-crew zorgt Aloha voor een onvergetelijke dag op een bijzonder mooie trouwlocatie.

 

Op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft aan het strand? Kijk eens bij Joran van Looij, hij maakte voor een bruidspaar prachtige foto’s bij Aloha.

Trouwen op het strand

50
100
50
96
Contact

Contactformulier

Evenementen formulier
reCAPTCHA

Ervaringen

Modesta en Eddy

“Wij willen jullie bedanken voor jullie betrokkenheid en harde werken voor en tijdens onze prachtige bruiloft. Wat hebben wij genoten zeg! Wij zijn nog steeds in een heerlijke flow die nog wel even zal duren.”

Anoniem

“De service van Aloha is net zo goed als de sfeer die er heerst. Ongedwongen maar tot in de perfectie over nagedacht. Zo was ook onze bruiloft. De organisatie dacht tot op de laatste minuut perfect met ons mee. Zo kreeg ik bijvoorbeeld zelfs spontaan een schort van de kok zodat mijn trouwjurk niet vies zou worden voor de ceremonie. Daar denken zij dan weer aan. Daar stond ik dan zonder bbq vlekken s avonds tijdens de ceremonie :-) Die overigens buiten op het strand was met een perfecte opstelling en prachtig uitzicht. Om vervolgens een heerlijk feestje te bouwen met een van Aloha’s vaste dj’s. Die als geen ander aanvoelde wat er nodig was op de dansvloer.”

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!