Bedrijfsfeest aan zee

Organiseer je voor het bedrijf een borrel of pak je juist uit met een groot bedrijfsfeest aan zee? Voor je bedrijf, afdeling of personeelsvereniging organiseer je bij Aloha in Wijk aan Zee een geweldig Bedrijfsfeest aan zee. Collega’s voelen zich gelijk op hun gemak op het strand. Daarom is het een super idee om je bedrijfsfeest aan zee bij Aloha in Wijk aan Zee te  organiseren. Onze Maui is hier perfect voor en het kan niet anders dan een zeer geslaagd Bedrijfsfeest aan zee worden.
INFORMATIE AANVRAGEN

 

Heerlijk feest met collega’s

Er zijn ontelbare opties waaruit je kunt kiezen wanneer je een feest organiseert. Ga bijvoorbeeld lekker met je voetjes in het zand door het feest op het strand te houden. Daar kun je alle kanten op. Iedereen vermaakt zich prima op de veranda of zitten gezellig in het zonnetje op de zitzakken. Je kunt beginnen met een welkomstdrankje of borrel en vervolgens ga je als afsluiter natuurlijk heerlijk eten en drinken in onze sfeervolle Maui. Het is immers geen bedrijfsfeest aan zee zonder een heerlijk diner. Dit is een voorbeeld van hoe jouw geslaagde bedrijfsfeest aan zee eruit kan zien. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je van borrel tot BBQ en van lunch tot bedrijfsfeest aan zee bij Aloha terecht.

 

Faciliteiten Aloha Wijk aan Zee

Aloha is heel goed te bereiken en het parkeren is gratis. Dus jouw bedrijfsfeest aan zee heeft gelijk een goede start.  Vanuit de omgeving Heemskerk en Beverwijk ben je er zo. En vanuit Amsterdam of Haarlem is het slechts een half uurtje rijden naar Aloha. In Wijk aan Zee volg je de Noordpier en dan kom je bij  een grote parkeerplaats voor je echt de pier op kan. Aloha is de tweede strandtent op het strand. Jouw bedrijfsfeest aan zee vindt plaats in onze Maui, een aparte ruimte die prachtig gelegen is met waanzinnig uitzicht op het strand en de duinen. De Maui heeft een eigen veranda en strandopgang, waardoor je als het ware een eigen strandtent hebt tijdens je bedrijfsfeest aan zee. Je eigen muziek is eenvoudig aan te sluiten op onze audio, zodat je tijdens jouw feest naar je eigen muziek kan luisteren. We kunnen ook altijd een Aloha-DJ boeken, zodat je zeker weet dat de voetjes van de vloer gaan.

Bedrijfsfeest aan zee bij Aloha

Dus wil jij ook zo’n onvergetelijk bedrijfsfeest aan zee organiseren? Aloha heeft voor jouw bedrijfsfeest aan zee de perfecte locatie. Voor een gezellig en geslaagd bedrijfsfeest aan zee zit je dus goed bij Aloha. Al vanaf 25 personen kun je hier terecht. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden wat betreft de catering voor jouw onvergetelijke bedrijfsfeest aan zee. Je kunt eenvoudig alle wensen bespreken met onze eventmanager. Hierdoor organiseer je bij Aloha gegarandeerd een bedrijfsfeest aan zee om nooit meer te vergeten.

Bedrijfsfeest aan zee

80
120
50
96
Contact

Contactformulier

Evenementen formulier
reCAPTCHA

Ervaringen

Sam

“Thank you so much for the amazing experience at the Aloha last Thursday.”

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!