Bedrijfsuitje strand

Ga je dit keer een borrel organiseren voor het hele bedrijf of pak je juist uit met een groot feest? Een bedrijfsuitje is altijd de beste gelegenheid om jouw collega’s wat beter te leren kennen. In een sfeervolle omgeving kan namelijk iedereen in een andere settting tot elkaar komen en gezellig wat tijd met elkaar spenderen. Bovendien kan een goed georganiseerd bedrijfsuitje zelfs leiden tot betere samenwerkingen op de werkvloer. Daarom wil jij natuurlijk een onvergetelijk uitje organiseren. Wat dacht je dan van een bedrijfsuitje op het strand? Ook voor een bedrijfsuitje aan het strand, ben je bij Aloha aan het juiste adres. Onze Maui is perfect voor het organiseren van een zeer geslaagd bedrijfsuitje op het strand.
INFORMATIE AANVRAGEN

Geslaagd uitje met het team

Er zijn ontelbare opties waar je uit kunt kiezen wanneer je een teamuitje regelt. Ga bijvoorbeeld eerst lekker uitwaaien door het teamuitje op het strand te houden. Daar kun je allerlei leuke activiteiten doen. Vervolgens ga je als afsluiter natuurlijk heerlijk eten en drinken in onze sfeervolle strandtent. Het is immers geen personeelsfeest aan het strand zonder een heerlijk diner. Dit is een voorbeeld van hoe jouw geslaagde bedrijfsuitje aan het strand eruit kan zien. Een bedrijfsuitje op het strand is namelijk al goed gelukt wanneer er een gezellige sfeer hangt en iedereen het naar zijn zin heeft.

Personeelsuitje Noord-Holland

In Noord-Holland kun je allerlei leuke activiteiten plannen en locaties boeken voor een personeelsfeest. Natuurlijk staat de provincie bekend om de prachtige stranden. Het strand van Wijk aan Zee is fantastisch geschikt voor verschillende activiteiten. Dus organiseer je  bedrijfsfeest in Wijk Aan Zee! Aan het strand kunnen jij en jouw collega’s heerlijk uitwaaien om zo even de stress van het werk achter je laten. Bovendien gaat er niets boven een gezellig personeelsfeest aan het strand. Goed eten, fijne bediening, een verwelkomende sfeer en een prachtige locatie is meer dan genoeg voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand.

 

Bedrijfsuitje strand bij Aloha

Dus wil jij ook zo’n onvergetelijk personeelsuitje aan het strand organiseren in Noord-Holland? Aloha heeft voor bedrijfsuitjes in Noord-Holland de perfecte locatie. Voor een gezellig en geslaagd bedrijfsuitje aan het strand zit je dus goed bij Aloha. Onze Maui is namelijk perfect voor bedrijfsuitjes in Noord-Holland. Al vanaf 25 personen kun je hier terecht. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden wat betreft de catering voor jouw onvergetelijke bedrijfsuitje op het strand. Je kunt eenvoudig alle wensen bespreken met onze eventmanager. Hierdoor organiseer je bij Aloha gegarandeerd een personeelsfeest aan het strand om nooit meer te vergeten.

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!