Duurzaam

We ondernemen waar het duurzaam kan! En dan kijken we naar zaken die echt zoden aan de dijk zetten. Dus liever stroom van de windmolens uit Nederland dan een batterij zonnepanelen op het dak. We recyclen zoveel mogelijk, ook bijvoorbeeld onze terraskussens. Ook al is dat kostbaarder dan nieuwe aanschaffen. Aloha heeft driedubbel glas voor perfecte isolatie. En we testte allerlei lichtbolletjes voor het meest duurzame resultaat.

We werken zoveel mogelijk met biologische producten. Daarom komt ons biologische vlees en gevogelte van biologische boerenbedrijven en bevatten geen toegevoegde rommel. Onze duurzame vis wordt verantwoord gekozen aan de hand van de VISwijzer en is gegarandeerd vers.

Mede daarom hebben we GAIA GREEN AWARDS en Green Key Goud gewonnen. Daar zijn we trots op, maar we vinden het nog toffer dat steeds meer mensen, organisaties en instanties duurzamer leven.

 

*Geen rietjes meer in je drankje*
We geven niet meer automatisch een rietje bij je drinken. Plastic rietjes zijn erg milieu onvriendelijk en door dit niet meer als vanzelfsprekend te serveren in je drankje, hopen we dat er minder rietjes (onbedoeld) in zee belanden. Er staan nog wel (biologisch afbreekbare) rietjes op de bar, mocht je echt niet zonder kunnen.

 

 

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!