Wedstrijden bij Aloha Beach

In 2021 gaat Aloha weer wedstrijden organiseren zodra de restricties dit toelaten. Eén van de beste locaties in Nederland, geweldige voorzieningen, fun en een relaxte sfeer omschrijven onze wedstrijden het best. Ben je een watersporter (windsurfen, kitesurfen, golfsurfen, SUP) en wil je op de hoogte blijven dan kan je je hieronder aanmelden op onze mailinglijst. We informeren je dan zodra er meer nieuws is over de wedstrijden.

 

AANMELDEN MAILINGLIJST

Resultaten

In 2019 hebben we weer een Aloha Windsurf Classic mogen organiseren klik op de link voor de resultaten.

Datum

Er zijn geen wachtweekenden of wachtperiodes. Zodra de condities goed zijn wordt, ongeacht de dag van de week, een wedstrijd gehouden. In de praktijk blijkt namelijk dat vrijwel iedere watersporter bij goede omstandigheden toch al op/bij het water te vinden is. We verwachten dat dit ons veel meer mogelijkheden en jullie veel betere wedstrijden oplevert. Enige voorwaarde is dat de temperatuur de hele dag 10 graden of meer moet zijn.

Vrijwilligers en jury

Een wedstrijd kan niet gehouden worden zonder voldoende vrijwilligers en een jury. Wil je ons hierbij helpen voor, na of tijdens de wedstrijd dan vragen we je dit nu vast aan te geven door je in te schrijven op onze mailinglijst. Ervaring voor vrijwilligers is niet nodig. Voor de jury leden verwachten we dat ze zelf de sport beoefenen en minimaal het verschil tussen de verschillende sprongen/golf ritten bij een wedstrijd kunnen herkennen. Vooraf geven we natuurlijk nog uitleg en instructies.

Tijdens het event wordt (in het geval er te weinig jury leden zijn) ook een beroep gedaan op de deelnemers om mee te jureren. Door deel te nemen aan de wedstrijd is men verplicht mee te jureren indien daarom gevraagd wordt. Hier zijn geen uitzonderingen op.

Deelnemers

Inschrijving voor deelnemers is mogelijk zodra besloten is dat de wedstrijd doorgaat. Inschrijven kan alleen online. De link hiervoor wordt als het zo ver is op deze pagina geplaatst.

Programma

Voorafgaand aan de wedstrijd maken we het programma bekend.

Faciliteiten

Het is goed om te weten dat jullie onder andere van het volgende gebruik kunnen maken:

  • Voor en na de wedstrijd zal transport beschikbaar zijn om materiaal vanaf de slagboom naar het strand te brengen (en vice versa).
  • Bij de surfclub naast Aloha kan iedereen binnen omkleden en warm douchen. Voor douchen moeten €1 euro munten gebruikt worden.
  • Naast de bonnen die elke deelnemer krijgt kan iedereen in Aloha eten en drinken bestellen.

Meer informatie

Volg Aloha op Facebook en Instagram om tijdig geïnformeerd te worden en schrijf je in voor de mailinglist.

 

AANMELDEN MAILINGLIJST

 

Mocht je vragen hebben dan kan je die altijd sturen naar wedstrijden@alohabeach.nl.

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!