Aloha Windsurf Classic 2019

Op zaterdag 8 juni 2019 hebben we tweede editie van de Aloha Windsurf Classic gehouden. We hebben geweldige omstandigheden gehad met wind tussen de 40 en 50 knopen en heats die van het begin tot het einde vol spanning zaten. Iedereen ging er vol voor en was uit op de winst.

 

Dieter van der Eyken heeft een artikel geschreven voor de Motion met een uitgebreid verslag en foto’s van zijn dag. Ga hiervoor naar de website van de Motion.

Resultaten

Helaas waren er te weinig dames bij deze editie om twee klassementen te kunnen vullen. De top 3 bij de heren was als volgt:

 

  1. Dieter van der Eyken
  2. Eric Rutjes
  3. Pim van der Borgt

Heats

Het verloop van de wedstrijden in de heats kan je nog eens terug kijken op Liveheats.

Format

Voor deze wedstrijd hebben we gebruik gemaakt van het Dingle eliminatie format. Dat betekend dat iedereen die verliest in de eerste ronde een tweede kans krijgt in de tweede ronde. Zo vaart iedereen meerdere heats en betekend een slechte eerste heat niet meteen het eind van de wedstrijd voor deelnemers.

 

Daarnaast werden de beste twee sprongen en de beste twee golfritten meegeteld voor het resultaat.

Foto’s en video

JEPE heeft weer de hele dag foto’s staan maken. Deze zijn hier te vinden:

 

Facebook – Deel 1

Facebook – Deel 2

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!