Strandtent afhuren

Een strandtent afhuren voor een bedrijfspresentatie, film- of fotoshoot, modeshow of , het is mogelijk bij Aloha! Onze sfeervolle Maui zaal is exclusief voor jou en je gezelschap en daar geniet je professionele service én een fantastisch uitzicht. Wij verzorgen alles op maat en kunnen bij diverse opdrachten meedenken en faciliteren. Heb je interesse om een strandtent af te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.
INFORMATIE AANVRAGEN

 

Alles kan in je eigen strandtent

Bij het afhuren van je eigen strandtent is van alles mogelijk. Met onze aparte ruimte – de Maui – heb je een eigen strandtent waar je van alles kan organiseren. De Maui zaal heeft een zonnige ligging met een schitterend uitzicht over het strand, duinen & zee. Ook is de Maui voorzien van een exclusieve veranda die je via openslaande deuren betreedt én een eigen strandopgang wat maakt dat je je eigen strandtent kunt afhuren. De aparte ruimte is voorzien van een eigen bar en keuken. In deze ruimte kun je ongestoord je eigen evenement organiseren en zit je exclusief.

 

Strandtent afhuren met diverse cateringmogelijkheden

Bij het afhuren van je strandtent bij Aloha zijn heel veel verschillende cateringmogelijkheden, van warme en koude dranken, tot hapjes of uitgebreid diner. We bieden je de beste koffie en thee, gekoeld water en frisdranken, maar ook bijzondere (speciaal)bieren, wijn of cocktails. Als je je eigen strandtent afhuurt, is het mogelijk om diverse hapjes en/of diner te laten serveren vanuit onze groepsarrangementen, maar het is ook zeker mogelijk om zelf een voorstel te doen.Voor groepen boven de 25 personen hebben we een speciaal menu samengesteld, maar het is dus ook zeker mogelijk om daarvan af te wijken. Ons eten wordt met passie en liefde bereid en we werken zoveel mogelijk met duurzame producten. Daarom is ons biologische vlees, gevogelte van biologische boerenbedrijven en vis van het seizoen vrij van toegevoegde rommel. Hierdoor zijn onze gerechten uiterst vers, goed van smaak en van hoge kwaliteit. Ook houden we rekening met verschillende dieetwensen en allergieën. Onze menukaart heeft meerdere goede vegetarische en veganistische opties.

 

Faciliteiten

Heb je voor het afhuren van je eigen strandtent speciale faciliteiten nodig? Bijvoorbeeld een DJ of fotograaf? Hierbij kunnen we je helpen en adviseren. We bieden je diverse faciliteiten zoals een DJ-booth inclusief apparatuur én DJ of vuurkorf. Ook hebben we diverse betrouwbare partners waar we goed mee samenwerken, voor bijvoorbeeld een podium, tent of meubilair voor op het strand.

 

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in het afhuren van je eigen strandtent? Wij denken graag met je mee en helpen je graag met de organisatie van het evenement. Neem via het contactformulier contact met ons op, de rest verzorgen wij!

 

Strandtent afhuren

80
100
50
96
Contact

Contactformulier

Evenementen formulier
reCAPTCHA

Ervaringen

Laurence

“Wat hebben we een fantastische dag gehad bij Aloha Beach, een super mooie locatie met een geweldig zaaltje en buitenterras helemaal voor ons zelf, zodat we alle rust, privacy en ruimte hadden voor de hele familie en kids om te genieten van het uitzicht en de activiteiten met elkaar. We willen de koks ontzettend bedanken voor de overheerlijke bbq met geweldige sauzen, maar bovenal Mart voor zijn ondersteuning, perfecte service en goede communicatie over de gehele dag. Wat was hij ook leuk en begripvol met de kinderen, het belangrijkste misschien nog om de dag helemaal te laten slagen! Het was de aftrap van een nieuwe familietraditie na het overlijden van onze oma, nu een groot succes om elk jaar te herhalen. Duizend maal dank voor alles en we zullen het voortzeggen... ik heb al één collega die dit ook gaat overwegen voor zijn familiedag! :)”

Raisa Zwart (Zwart Fotografie)

“ Op 18 oktober gaf ik een masterclass voor bruidsfotografen in de Maui ruimte bij Aloha. Sowieso is Aloha een van mijn favoriete plekken, dus toen ik een locatie zocht, wist ik direct dat ik mijn masterclass daar wilde geven. Naast dat ik er graag kom, heb ik er ook een hele goede ervaring mee als evenementenlocatie. Er werd goed meegedacht, enthousiast en aardig geholpen, de ruimte was heel inspirerend en ruim, en de flexibiliteit was ook heel erg fijn. Kortom een super fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!”

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!