Strandfeest bij Aloha

Een strandfeest organiseren voor je verjaardag, jubileum of trouwdag, het is mogelijk bij Aloha! Onze sfeervolle Maui zaal is exclusief voor jou en je gezelschap en daar geniet je van een feestelijk ontvangst met bubbels of een uitgebreid diner,  professionele service én een fantastisch uitzicht. Wij verzorgen alle strandfeesten op maat. Heb je interesse om een feest op het strand te organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.
INFORMATIE AANVRAGEN

 

Strandfeest in je eigen strandtent

Intiem met je eigen gasten je eigen feest vieren. Met onze aparte ruimte – de Maui – heb je een eigen strandtent waar je een strandfeest kan organiseren dat bij jou past.  De Maui zaal heeft een zonnige ligging met een schitterend uitzicht over het strand, duinen & zee en een exclusieve veranda die je via openslaande deuren betreedt. De aparte ruimte is voorzien van een eigen bar en keuken. In deze ruimte kun je ongestoord met van je eigen muziek genieten tijdens je strandfeest.

 

Strandfeest met hapjes of diner

Je strandfeest bij Aloha is altijd voorzien van een catering, waarbij je gedurende de hele dag of avond voorzien wordt van warme en koude dranken. We bieden je de beste koffie en thee, gekoeld water en frisdranken, maar ook bijzondere (speciaal) bieren, wijn of cocktails. Tijdens het strandfeest is het mogelijk om diverse hapjes en/of diner te laten serveren.Voor groepen boven de 25 personen hebben we een speciaal menu samengesteld. Ons eten wordt met passie en liefde bereid en we werken zoveel mogelijk met duurzame producten. Daarom is ons biologische vlees, gevogelte van biologische boerenbedrijven en vis van het seizoen vrij van toegevoegde rommel. Hierdoor zijn onze gerechten uiterst vers, goed van smaak en van hoge kwaliteit. Ook houden we rekening met verschillende dieetwensen en allergieën. Onze menukaart heeft meerdere goede vegetarische en veganistische opties.

 

BBQ-en aan zee

Wil je het strandfeest beginnen of afsluiten met een lekkere barbecue? Dit is bij ons ook mogelijk! De barbecue wordt volledig voor je verzorgd en is voorzien van heerlijke vlees- vis- en vegetarische gerechten. De barbecue is een heerlijke start of afsluiting van je strandfeest.

 

Faciliteiten

Heb je voor je strandfeest speciale faciliteiten nodig? Bijvoorbeeld een DJ of fotograaf? Hierbij kunnen we je helpen en adviseren. We bieden je diverse faciliteiten zoals een DJ-booth inclusief apparatuur én DJ of vuurkorf. Ook hebben we diverse betrouwbare partners waar we goed mee samenwerken, voor bijvoorbeeld een photobooth, tent of meubilair voor op het strand.

 

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in een strandfeest? Wij denken graag met u mee en helpen je graag met de organisatie van het evenement. Neem via het contactformulier contact met ons op, de rest verzorgen wij!

 

Strandfeest bij Aloha

80
100
50
96
Contact

Contactformulier

Evenementen formulier
reCAPTCHA

Ervaringen

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!