Covid update

Op deze pagina houden we je op de hoogte over hoe Aloha omgaat met alles rond covid. Hieronder kun je de regels – die Aloha hanteert – lezen, maar ook geven we regelmatig een update over allerlei zaken die door covid net even anders gaan dan normaal (zoals bijvoorbeeld reserveren, qr-codes etc.)

18 februari 2022 update:

Nog minder maatregelen! Oh wat fijn. Deze week checken we alleen nog het corona toegangsbewijs. Dus geen mondkapjes, geen anderhalve meter & je mag ook weer wandelen. Wij worden er zo blij van!

25 januari 2022 update:

Wat zijn we blij! Vanaf morgen, woensdag 26 januari 2022, mogen we weer open! Door de aangekondigde versoepelingen gaan we daardoor qua openingstijden weer terug naar het oude normaal van ons winterseizoen:

Maandag tot en met donderdag van 09:30 tot 17:00 uur.
Vrijdag tot en met zondag van 09:30 tot 22:00 uur.

Let op: de keuken stopt een uur voor sluitingstijd.

Waar we nog wel rekening mee moeten houden?
– Blijf nog even lekker zitten aan je tafel, uitgebreid wandelen tijdens je bezoek doen we over een paar weken!
– Wij scannen het coronatoegangsbewijs.
– Wij dragen mondkapjes en zodra jij als gast toch even moet lopen, dan vragen we je om een mondkapje te dragen.
– Aangezien we door de anderhalve-meter-regel minder zitplekken hebben, is de tijdsstandaard voor reserveringen nog even 1,5 uur. Als het rustig is, kan je natuurlijk altijd langer blijven zitten!

Tot snel bij Aloha – wij hebben er weer onwijs veel zin in!

 

18 december 2021 update: 

Tot en met 14 januari zijn wij alleen geopend voor take-away in verband met de huidige lockdown! Helaas, maar we blijven open om jullie te ontvangen met lekkere koffie, taart en lunchgerechtjes voor buiten.

We zijn er iedere dag van 10:00 tot 16:30 uur!

28 november 2021 update: 

Vanaf zondag 28 november veranderen er een aantal dingen bij Aloha aangezien we met z’n allen de ‘avondlockdown’ in gaan. Hieronder kan je lezen wat dat bij ons betekent:

– We gaan ervoor zorgen dat je bij Aloha netjes op afstand zit, dus dat betekent minder tafeltjes in het paviljoen.
– Als je binnen aan de wandel gaat, omdat je bijvoorbeeld binnenkomt of naar het toilet wilt, moet je even een mondkapje op.
– Ons team draagt ook een mondkapje, dus we zullen de komende tijd hardop lachen om het toch gezellig te maken 😉
– We zijn open van 09:30 (eerder dan normaal) tot 17:00 uur. Reserveren kan tot 16:00 uur.
– De keuken is geopend van 10:00 tot 16:15 uur. Snacks zijn te bestellen tot 16:30 uur. Helaas dus geen dinerkaart.
– We hanteren tijdsblokken van 1,5 uur, aangezien we dan zoveel mogelijk gasten blij kunnen maken!
– Mocht het rustig zijn dan kan je natuurlijk wel langer zitten dan 1,5 uur!
– Bestaat je reservering uit meerdere huishoudens, dan zorgen we voor ruimte tussen de tafels.
– Be safe, denk aan je eigen en aan onze gezondheid!

Hopelijk tot snel bij Aloha!

12 november 2021 update: 

In de categorie minder goed nieuws, helaas worden de maatregelen aangescherpt.
Dat zorgt ervoor dat er een aantal maatregelen hetzelfde zullen blijven en er een aantal nieuwe veranderingen plaats zullen vinden bij Aloha.

– We checken op QR-code. Zonder geldige QR-code ben je op dit moment helaas niet welkom bij ons.
– Doordeweeks zijn we, zoals normaal, geopend tot 17:00 (keuken open tot 16:00 uur).
– In het weekend gaan we eerder dicht dan normaal, we sluiten om 20:00 uur.
– Je kunt daarom reserveren tot 18:45. De keuken blijft geopend tot 19:30 uur.
– Het is niet meer mogelijk om aan de bar te bestellen, om ervoor te zorgen dat iedereen een vaste zitplaats heeft.
– We stoppen tijdelijks met het organiseren van de eigen evenementen, tot dit ‘s avonds weer mogelijk is!

23 juni 2021 update: 

Nóg meer vrijheid vanaf komende zaterdag!

De aanstaande veranderingen:

– Wil je binnen reserveren? Dan ben je niet meer gebonden aan twee shifts; je kan op ieder mogelijk tijdstip reserveren!
– We mogen langer open blijven. Dus je mag lekker blijven zitten bij de open haard of bij de ondergaande zon op het terras!
– De keuken blijft open tot 21:00 uur (wel snacks en desserts tot 21:30 uur).
– De bar blijft open tot 22:30 uur!

Nog wel:

– Registratie van je gegevens op het moment dat je ons komt bezoeken.
– Zo lang we minder plaatsen hebben om mensen te helpen door de 1,5 meter blijven we werken met tijdsblokken.
– Bestellen met de QR-code, ‘s avonds bedienen we natúúrlijk wel binnen!

1 juni 2021 update: We zijn heel blij dat de maatregelen versoepeld worden! We zijn vanaf vandaag zowel binnen als op het terras open van 10:00 uur tot 22:00 uur. Het is mogelijk om te reserveren voor het restaurant (binnen!). Wil je op het terras zitten? Kom dan lekker aanwaaien en we registreren aan de deur!

19 mei 2021 update: We mogen vanaf 19 mei weer langer open! De dagen worden langer, het vaccineren begint te helpen en daarom gaat ons terras van 10:00 tot 20:00 uur open! De keuken is geopend van 10:00 uur tot 19.15 uur. We serveren de gehele ontbijt, lunch en snack kaart. Bij de dinerkaart hebben we de keuze gemaakt om deze nog iets beperkter te houden, zodat we alles vers kunnen houden en niks weg hoeven te gooien bij slecht weer. Tot snel, veel plezier!

21 april 2021 update: De eerste versoepelingen lijken een feit. Per woensdag 28 april mogen de terrassen weer open, onder restricties! We zijn super blij om jullie eindelijk weer te mogen ontvangen op ons terras! Ondanks de restricties willen wij niet werken met vooraf geboekte reserveringen. Wil je chillen op ons terras tussen 12.00 en 18.00 uur? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk Aloha fans weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart. Uiteraard zijn wij ook voor take-away geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!

14 maart 2021 update: Nu de dagen langer worden en de temperatuur niet meer constant onder de nul gaat, zijn we iedere dag van 9:30 tot 17:00 uur geopend voor take-away. We hebben een vast take-away menu + een aantal daggerechten, drankjes en gebak. Kom je ook?

23 oktober update: De eerste week van de gedeeltelijke lockdown hebben we alleen schoongemaakt en konden we even bijkomen van het nieuws. Sinds gisteren hebben we er voor gekozen om weer aan de slag te gaan met take-away! Daarom is er tussen 10:00 en 16:00 uur de mogelijkheid om uit een klein assortiment te bestellen, zodat je kan genieten van een kop koffie tijdens je wandeling op het strand of op de pier!

30 september update: Nu de hoeveelheid gasten die wij binnen mogen helpen na de aangekondige maatregelen van maandag 28 september een stuk lager zijn (2 x 30 personen), hebben wij ervoor gekozen om ‘s avonds in ‘shifts’ te werken. Je kan ‘s avonds vroeg komen en dan kan je reserveren vanaf jouw voorkeurs tijdstip tót 19:15 uur óf je kan laat komen en dan kan je reserveren vanaf 19:30 uur tot het einde van de avond. Hierdoor kunnen wij in de koude en donkere maanden hopelijk wat meer van jullie ontvangen voor een biertje, snack of diner. Overdag blijven we ons houden aan de tijdsblokken van 2 uur bij reserveringen en op het terras indien nodig. Mocht er geen plek zijn op ons terras of binnen, dan is take away mogelijk zodat je toch kan genieten van Aloha op het strand of tijdens je wandeling!

28 september update: Vanaf vandaag mogen er maximaal 30 personen binnen per ruimte (dus 2 x 30 personen in zowel Aloha als Maui) zitten. Daarnaast mag je met een gezelschap van maximaal 4 personen langs komen of met één huishouden. Als je gezelschap dan bestaat uit meerdere huishoudens, zorgen we nog steeds voor tafels op afstand van elkaar. Deze regels gelden voor een periode van minimaal 3 weken.

10 augustus update: Vanaf vandaag vragen we je bij de entree een registratiekaartje in te vullen nav de persconferentie van donderdag 6 augustus jl. Dit kaartje lever je in bij het ontvangstpunt, waar je uitleg krijgt over  hoe wij bij Aloha omgaan met de richtlijnen van het RIVM. Heel fijn dat zoveel mensen begrip hebben voor deze gang van zaken.

1 juli update: Sinds vandaag mogen we weer veel meer mensen in ons restaurant verwelkomen:) Nog steeds willen we graag dat je voor een plekje in het restaurant reserveert. Je tijdsslot is 2 uur, zodat we zoveel mogelijk gasten kunnen laten genieten van het eten en drinken bij Aloha. Is het rustig, blijf gerust langer. Wil je werken op je laptop? Dan ben je in onze Maui welkom. Bestellen is dan met QR-code. Bij binnenkomst doen we nog steeds een gezondheids-check om je veilig te kunnen bedienen.

9 juni update: Sinds 29 mei was het mogelijk om zowel voor het restaurant, als voor het terras te reserveren. Hier stoppen we per vandaag mee. Dit betekent dat de al geplaatste reserveringen voor buiten nog wel gelden, maar er niet nu niet meer buiten gereserveerd kan worden. Waarom niet? Wij willen dat iedereen voor het terras lekker aan kan komen lopen wanneer hij of zij dat wilt, zonder rekening te moeten houden met een vast tijdstip. Een tafel in het restaurant reserveren is nog steeds mogelijk!

1 juni update: We mogen weer!! Vanaf 9:30 uur is de TAKE AWAY open en om 12:00 uur kun je bij het ontvangstpunt terecht voor de inloop op het terras. We stellen je bij aankomst een aantal gezondheidsvragen (mbt Corona) en daarna wordt je naar je plek gebracht. Bestellen kan met je telefoon via een QR-code en je hebt een tijdsblok van 1 uur en 45 minuten om te genieten van Aloha!

29 mei update: Je kunt reserveren met ons nieuwe reservering-systeem voor na 2 juni! Op 1 juni is onze take away vanaf 9:30 uur geopend en kun je op inloop terecht vanaf 12:00 uur op ons terras.

20 mei update: Gister hebben we gehoord dat vanaf 1 juni de horeca en terrassen open mogen. Vanuit Aloha hebben we besloten om dinsdag 2 juni open te gaan, omdat we met een nieuw reservering- en bestelsysteem gaan werken en we willen dit niet op het drukste moment in het Pinksterweekend starten om chaos en frustratie te voorkomen. Binnenkort een bericht over hoe te reserveren bij Aloha tijdens deze bijzondere Corona tijd.

Regels:

Wij hebben een aparte ingang en uitgang en werken met één-richtingsverkeer

Volg de looproute, houd 1,5 meter afstand

Take your time! Enjoy de beachvibe 🙂

Kom alleen om te bestellen en vraag je vriend(in) of kids om alvast die topplek op het strand te bemachtigen;)

Volg de pijlen en bordjes, zo passen wij op jullie en op elkaar!

Maximaal 3 gasten tegelijk in het paviljoen

Er mag niets gegeten of gedronken worden in het paviljoen

Betalen met pinpas of contactloos

Voor het afhalen van gerechten geldt het volgende:
Heeft u eten besteld?
Haal dan uw bestelling op bij het pick up point achter Aloha

Bestellen: je bestelt & betaalt bij de bar
Je bestelling wordt direct voor je klaargemaakt

De toiletten zijn weer geopend!

Gooi je afval in de daarvoor bestemde afvalbakken buiten

Leave only footprints!

Stay fit, stay safe & positive!

Wil je weten wat voor regels ons personeel hanteert? Klik hier.

Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!